Afspraken in tijden van COVID-19

Je bent van harte welkom in mijn praktijk aan de Gooszenstraat 1 in Deventer. Ik houd rekening met de RIVM-richtlijnen en vooral het gezonde verstand. De afgelopen maanden heb ik gemerkt dat beeldbellen een goed alternatief is, als je niet kan of durft komen.

Maar soms gaat er niets boven contact in elkaars fysieke aanwezigheid. Een belangrijke component van mijn therapievorm is ‘aanraking‘; de eerste en misschien wel meest diepgaande vorm van contact in ons leven. Afgestemde aanraking brengt je meer in je lichaam, brengt het denken tot rust en verdiept het contact met je innerlijk. Ik ben blij dat dit ook nu kan!

Er zijn wel enkele voorwaarden in het belang van jouw en mijn gezondheid:

  • De afspraak kan niet doorgaan bij koorts, of verkoudheidsklachten of klachten die lijken op het COVID-19 virus bij jezelf, of 1 van je huisgenoten. Dit geldt ook voor mijzelf of 1 van mijn huisgenoten. Beelbelsessies zijn dan uiteraard wel mogelijk.

In het gebouw hanteren we deze huisregels:

  • Bel kort voor de afgesproken tijd aan, zodat je niet in de wachtkamer hoeft te zitten. Ik kom naar de tussendoor en zorg dat je direct door kan lopen naar mijn praktijk
  • Desinfecteer je handen in de hal met het desinfectiemiddel
  • Houd zoveel mogelijk rechts in de hal, gangen en op de trap. Vermijd aanraken van de trapleuning, tenzij niet anders mogelijk
  • Houd anderhalve meter afstand in de hal, gangen en op de trap, of wacht met het betreden van de trap. In de hal is voldoende ruimte.
  • Maak geen gebruik van het toilet in het gebouw, tenzij strikt noodzakelijk

Ik ont-moet je graag weer in mijn praktijk!