Consulten in tijden van COVID-19

Je bent met ingang van maandag 11 mei ook weer fysiek welkom in mijn praktijk. De afgelopen weken heb ik uitsluitend via beeldbel-mogelijkheden of op fysieke afstand van 2 meter in mijn praktijk, consulten kunnen doen. Dat kan ook vrij goed, maar er gaat niets boven contact in elkaars fysieke aanwezigheid. Een belangrijke component van mijn therapievorm is namelijk ‘aanraking’; de eerste en misschien wel meest diepgaande vorm van contact in ons leven. Afgestemde aanraking brengt je meer in je lichaam, het denken tot rust en verdiept het contact met je innerlijk. Ik ben blij dat dit vanaf 11 mei weer kan!

Er zijn wel enkele voorwaarden in het belang van jouw en mijn gezondheid:

  • De afspraak kan niet doorgaan bij koorts, of verkoudheidsklachten of klachten die lijken op het COVID-19 virus bij jezelf, of 1 van je huisgenoten. Dit geldt ook voor mijzelf of 1 van mijn huisgenoten. Beelbelsessies zijn dan uiteraard wel mogelijk.

In het gebouw hanteren we deze huisregels:

  • Bel kort voor de afgesproken tijd aan, zodat je niet in de wachtkamer hoeft te zitten. Ik kom naar de tussendoor en zorg dat je direct door kan lopen naar mijn praktijk
  • Desinfecteer je handen in de hal met het desinfectiemiddel
  • Houd zoveel mogelijk rechts in de hal, gangen en op de trap. Vermijd aanraken van de trapleuning, tenzij niet anders mogelijk
  • Houd anderhalve meter afstand in de hal, gangen en op de trap, of wacht met het betreden van de trap. In de hal is voldoende ruimte.
  • Maak geen gebruik van het toilet in het gebouw, tenzij strikt noodzakelijk

Ik ont-moet je graag weer in mijn praktijk!