Afspraken tijdens de Covid-19 lock-down

Van veel clienten krijg ik vragen over de (nieuwe) lockdown. De overheid heeft met ingang van 15 december besloten dat complementaire zorgverleners hun praktijken moeten sluiten tijdens de lockdown als zij de afstand van anderhalve meter niet kunnen waarborgen. Een vreemd besluit, omdat complementaire register therapeuten aan dezelfde opleidingseisen voldoen, als onze regulier werkende collega’s vrijgesteld van sluiting.

Gelukkig kan lichaamsgerichte therapie ook heel goed met een afstand van anderhalve meter tot elkaar. Aanraking zoals bij rebalancing gebruikelijk is, kan tijdelijk niet. Er blijven daarnaast nog genoeg mogelijkheden over. Je bent en blijft daarom van harte welkom voor sessies tijdens deze lock-down. De afgelopen maanden hebben mijn clienten ook kunnen ervaren dat lichaamsgerichte therapie en traumabehandeling, ook heel goed via beeldbellen kan en effectief is. Ik maak gebruik van een AVG-beveiligde beeldbelverbinding van Therapieland.

Mocht je toch naar mijn praktijk willen komen, omdat dit voor jouw belangrijk is, neem dan contact met me op! We onderzoeken dan samen wat de mogelijkheden zijn.

Ik ontmoet je graag!