Afspraken tijdens de Covid-19 lock-down

Van veel clienten krijg ik vragen over de (nieuwe) lockdown. De overheid heeft met ingang van 15 december besloten dat complementaire zorgverleners waar lichaamsgerichte therapie onder valt, hun praktijken moeten sluiten tijdens de lockdown. Een vreemd besluit, omdat complementaire register therapeuten aan dezelfde opleidingseisen voldoen, als onze regulier werkende collega’s vrijgesteld van sluiting.

Je bent en blijft van harte welkom voor sessies tijdens deze lock-down. De afgelopen maanden hebben mijn clienten kunnen ervaren dat lichaamsgerichte therapie en traumabehandeling, ook heel goed via beeldbellen kan en effectief is. Ik maak gebruik van een AVG-beveiligde beeldbelverbinding van Therapieland.

De overheid wil reisbewegingen zoveel mogelijk beperken om de verspreiding van COVID-19 verder in te dammen. Mocht je toch naar mijn praktijk willen komen, omdat dit voor jouw begeleiding essentieel is, neem dan contact met me op! We onderzoeken dan samen wat de mogelijkheden zijn.

Ik ontmoet je graag!