Driedaagse workshop ‘Luisteren naar je lichaam’

Binnenkort (11 t/m 13 september 2015) is er weer een meerdaagse rebalancingworkshop Luisteren naar je Lichaam. Van vrijdag 17 uur tot zondagmiddag 16 uur in Centrum Oostraven in Epe € 395,- Workshopleiders: Erica Heijnen en Annelies Holtkuile.

Deze rebalancingworkshop bestaat uit een combinatie van zelfonderzoek, lichaamswerk en mindfulness. Een workshop is een intensieve manier om meer te kunnen begrijpen van jezelf en geeft je de gelegenheid om diepe processen mogelijk te maken. Hierbij worden niet alleen pijnlijke of verdrietige gevoelens aangeraakt, maar kunnen ook vreugde en geluk voller beleefd worden.

Met zelfonderzoek leer je jouw lichaam en gevoelens gedetailleerder te voelen en te verwoorden. Door middel van actieve meditaties en beweging wordt je lichaam losgeschud en oefen je het om aandachtig aanwezig te zijn. Door aanraking voel je waar je lichaam los en prettig aanvoelt en waar je spanning vast houdt. Rebalancing werkt met verschillende methoden van aanraking. Soms zijn dat zachte en subtiele technieken, soms diepe en stevige aanrakingen.

Meer informatie en aanmelden bij Annelies of Erica. Download de folder over workshops en jaartraining.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *