Hoe werkt het?

loesjetekst1Dieper contact met jezelf…
Een gebalde vuist straalt kracht en energie uit, maar kan niet ontvangen of goed voelen. Daarvoor is juist openheid en ontspanning nodig. Zo werkt het ook in onszelf. Ons werk, gezin, de dagelijkse verplichtingen vragen soms zoveel van ons dat we helemaal in beslag worden genomen. We spannen ons bijvoorbeeld voortdurend in – zelfs wanneer we willen ontspannen – of zoeken afleiding in allerlei zaken, waardoor ons vermogen om te voelen en werkelijk contact te maken, afneemt. Stressvolle of vervelende gebeurtenissen kunnen ons totaal in beslag nemen, spanning veroorzaken en ons doen terugtrekken.

…begint met ontspanning
Als je dieper wilt voelen en meer in verbinding wilt staan met jezelf en anderen zijn individuele sessies effectieve manier om dat te realiseren. Sessies ondersteunen je om diep te ontspannen. Je spieren verzachten en versoepelen. Via je lichaam ga je uit je hoofd naar je innerlijke wereld. Dit werkt als een rustpunt in de stroom van gedachten, gevoelens en ervaringen. De ruimte die dit geeft, herstelt als het ware de balans tussen denken en voelen, tussen lichaam en geest.

Door deze aanpak…
Ik werk met verschillende methodes; zelfonderzoek, in combinatie met aandachttraining, gesprekstechnieken en aanraking. De aanrakingen kunnen zacht en subtiel zijn, of diep en stevig, zonder daarbij over jouw grens te gaan. Hierdoor ga je jezelf (meer) voelen en ontdekken wat er in je leeft.

…maak je een innerlijke reis…
 Je geheugen zit namelijk niet uitsluitend in je hoofd. Je lichaam heeft ook een geheugen waar ervaringen liggen opgeslagen. Spanning die zich heeft vastgezet in een deel van je lichaam kan verband houden met onverwerkte ervaringen in je leven.

 …op weg naar transformatie
Door herinneringen en emoties alsnog toe te laten tijdens de sessie, ontstaat ruimte en bewustwording. Je ontdekt dat je lichaam en je hart een eigen taal en wijsheid hebben. Door hiernaar te leren luisteren ga je meer open, vrijer in het leven staan en meer leven vanuit je hart.

Je bent van harte welkom.

Download de folder over Rebalancing 

Bekijk voor een indruk van de aanrakingen tijdens een sessie de video