Werk in Balans

Heb je te kampen met werkstress? Je bent beslist niet de enige. Eén op de zeven mensen in Nederland heeft last van werkstress. Dat blijkt uit cijfers van Onderzoeksinstituut TNO en het Centraal Bureau voor de Statistiek gepubliceerd in november 2015. Met ruim één miljoen werknemers die aangeven met werkstress te maken te hebben, blijft het beroepsziekte nummer één in Nederland.

Werkstress kent veel uitingsvormen: je voelt zich constant moe, bent niet meer gemotiveerd, of hebt geen plezier meer in je werk, je bent snel geirriteerd of overprikkeld, slaapt slecht, voelt je somber, of bent vatbaar voor allerlei infecties. De verhouding tussen draagkracht en draaglast is dan verstoord waardoor de effectiviteit in je werk verloren gaat.

Preventie en herstel via een lichaamsgerichte benadering

Wil je als werknemer uitval door stressgerelateerde klachten voorkomen of – als je bent uitgevallen – een snellere terugkeer op de werkplek bereiken? Werk in Balans werkt vanuit de lichaamsgerichte benadering van Rebalancing. Deze benadering leert je meer in contact te zijn met je lichaam en je gevoel, meer bewust te worden van je gedachten en gevoelens (waaronder je grenzen) en dit om te zetten in gedrag. Werk in Balans maakt hierbij gebruik van concrete oefeningen, ademhalingstechniek, zelfonderzoek en gespreksvoering. Het is een krachtige en respectvolle manier om een gezonde balans te (her)vinden en evenwichtiger, bewuster en meer ontspannen in je werk en leven te staan.

Geinteresseerd?

Neem dan contact op, of vraag je werkgever dit te doen. Na een intakegesprek volgt een voorstel voor een passende traject (individuele rebalancingsessies eventueel in combinatie met groepsgerichte training), het aantal benodigde sessies en de duur van het traject. Ik maak graag een offerte voor jou of je werkgever.

Tarief 

Een consult van anderhalf uur kost € 100,- exclusief BTW.