Verplichting of verlichting?

Vaak hoor ik om me heen dat alles zo snel gaat, alles zo snel MOET. Ons leven is vol met allerlei afspraken, die vaak als verplichtingen voelen. Veel van mijn cliënten voelen zich daardoor opgejaagd en eerlijkheid gebied: ook ik voel me soms opgejaagd door de veelheid van verplichtingen waar ik aan moet, of denk te moeten voldoen. Het geeft een gevoel van druk en onvrijheid. Snelheid lijkt synoniem geworden met effectiviteit.

Bewustwording en snelheid blijken elkaar niet zo goed te verdragen. Een veranderend inzicht komt soms in een flits en kan alles veranderen in je leven. Voor die flits is echter wel ruimte en helderheid nodig en dat gaat niet samen met snel-snel en het gevoel ‘druk, druk, druk’ te zijn.

De Doorlopende RebalancingGroep biedt 5 weekenden per jaar waar ruimte is voor bezinning en diepgaand zelfonderzoek. Over een langere periode biedt het gelegenheid om stil te staan bij wat je wil in je leven en ontdek je wie je (eigenlijk) bent. Je leert vertragen, bewust en meer belichaamd (dus meer dan alleen met je hoofd) in het leven te staan. Het brengt meer vrijheid en verlichting in je leven. Heel effectief dus.

Verplichting en verlichting het scheelt maar een letter, maar het is een groot verschil. Ik nodig je van harte uit om het te ervaren. Eind mei zijn er weer enkele plaatsen vrij.

Nieuwsgierig naar de Doorgaande RebalancingGroep. Mail of bel me op 0570 677185 

Download de flyer