Rebalancing Jaartraining

De jaartraining Hart & Ziel geeft je de gelegenheid om stil te staan bij je hart en bij je ziel, bij je gevoelens en bij je essentie. Wie ben je, wat voel je en wat wil je? Als je kunt luisteren naar wat je werkelijk wilt, ben je vrijer om de keuzes in het leven te maken die ook echt bij je passen.

De jaartraining wordt gegeven door Erica Heijnen, Larry Meenk en Annelies Holtkuile.

We werken met zelfonderzoek, lichaamswerk en actieve meditaties. Je leert het zelfonderzoek bij jezelf toe te passen en te luisteren naar de grote en kleine signalen van je lichaam. Je leert gevoelens gedetailleerder te verwoorden en de taal van het innerlijk beter kennen en begrijpen. Je onderzoekt hoe je goed voor jezelf kan zorgen. Wanneer ga je over je grens? Wanneer wordt je agenda te vol? Hoe voelt het om in contact met jezelf te zijn en wanneer raak je dat contact kwijt?

De jaartraining is geschikt voor iedereen die bovenstaande thema’s interessant vindt. Tussen de weekenden in wissel je regelmatig een sessie uit met een andere deelnemer. Dit kan life of bijvoorbeeld via Skype. Het doel is om regelmatig stil te staan bij jezelf en te verwoorden wat er gebeurt. Zo wordt het vanzelfsprekender om met jezelf in contact te blijven. De training is ook geschikt voor mensen die professioneel als hulpverlener werken en tijd willen nemen voor eigen onderzoek en inspiratie.