Doorlopende Rebalancing Groep

loesjetekst3De DRG geeft je gelegenheid om gedurende een langere periode uitgebreid bij jezelf stil te staan. Wie ben je, wat voel je en wat wil je? Als je meer kunt luisteren naar wat je werkelijk wilt, ben je vrijer om de keuzes in het leven te maken die ook echt bij je passen. Je leert het zelfonderzoek bij jezelf toe te passen en te begeleiden bij anderen. Daarbij leer je de taal van het innerlijk beter kennen en begrijpen.

Je onderzoekt wat goede zelfzorg voor jou is en dit in de praktijk te brengen. Je wordt getraind in een combinatie van diepe spier- en weefselmassage en zachte aanraking door dit met andere deelnemers op elkaar te oefenen. Tussen de workshops in, wissel je regelmatig zelfonderzoek en rebalancingsessies uit met andere deelnemers.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de Doorlopende RebalancingGroep (DRG) van december a.s. (2016). De DRG heeft – zoals de naam al aangeeft – in principe geen einde. Je neemt minimaal 4 achtereenvolgende weekenden deel en volgt weekenden zolang dit goed voor je is. Er zijn 5 weekenden per jaar.

De Doorlopende RebalancingGroep is geschikt voor mensen met enige ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het is ook geschikt voor mensen die professioneel als hulpverlener werken en tijd willen nemen voor eigen onderzoek en inspiratie. De groep bestaat uit maximaal 18 deelnemers.
De kosten voor een weekend zijn €395,- dit is inclusief volpension en 21% btw.

Aanmelding voor de groep kan alleen als Erica Heijnen je al kent, hetzij door een eerdere workshop, door sessies of na een kennismakingssessie. Wil je meer informatie of je aanmelden neem contact met mij of Erica Heijnen op. Download de flyer.