Losse workshop: Contact en verbinding

Gek eigenlijk dat we contact met onszelf meestal niet zo’n belangrijke plaats geven. Vaak staat het zelfs onder aan ons lijstje, achter alle taken, verplichtingen en de zorg voor anderen. Terwijl we ons best doen en hard werken, worden we ondertussen belaagd door onze innerlijke criticus, die ons wijst op alles wat er verkeerd aan ons zou zijn. loesjetekst4

Een Rebalancing Weekeind geeft je de gelegenheid om dit contact (weer) te maken, te verdiepen en daardoor te voelen wat voor jou echt belangrijk is in het leven.
Een Rebalancing workshop is een intensieve manier om meer te kunnen begrijpen van jezelf en geeft je de gelegenheid om diepe processen mogelijk te maken. Hierbij worden niet alleen pijnlijke of verdrietige gevoelens aangeraakt, maar kunnen ook vreugde en geluk voller beleefd worden. De workshop bestaat uit een combinatie van zelfonderzoek, lichaamswerk en mindfulness.

Met zelfonderzoek leer je jouw lichaam en gevoelens gedetailleerder te voelen en te verwoorden. Door middel van actieve meditaties en beweging wordt dat wat je lichaam vasthoudt, losgeschud en oefen je om aandachtig aanwezig te zijn. Door aanraking voel je waar je lichaam los en prettig aanvoelt en waar je spanning vast houdt en leer je onderzoeken wat deze spanning je te vertellen heeft. Rebalancing werkt met verschillende methoden van aanraking. Soms zijn dat zachte en subtiele technieken, soms diepe en stevige aanrakingen.

Vrijdagmiddag 10 t/m  zondag 12 februari is er weer een meerdaagse rebalancingworkshop Luisteren naar je Lichaam op de prachtige locatie Oostraven in Epe. De workshop start op vrijdag 17 uur en eindigt zondagmiddag 16 uur. De kosten bedragen € 395,- inclusief overnachtingen en de maaltijden. Ben je toe aan meer verbinding en een dieper begrip? Neem dan contact op met de workshopleiders Erica Heijnen of Annelies Holtkuile.

Meer informatie? Download de folder en overzicht met data en prijzen van de workshops en jaartraining.