Welkom op mijn website

In mijn praktijk IN BALANS bied ik lichaamsgerichte (trauma)therapie en begeleiding. Ik maak o.a. gebruik van Rebalancing®, Somatic Experience® en Brainspotting. Het lichaam is daarbij steeds de ingang.

Het leven kent ups en downs. Zeker is dat iedereen in zijn leven te maken krijgt met moeilijke momenten in ons persoonlijke leven, of op het werk. Soms kan dit je vastzetten of in conflict brengen met jezelf of je omgeving, of het leidt tot allerlei klachten of werkgerelateerde problemen.

Als het niet lukt op eigen kracht weer in beweging te komen of de balans te herstellen, is ondersteuning wenselijk. Je doet het dan ook zelf, maar hoeft het niet alleen te doen.

Onder problemen en klachten in het heden, liggen nogal eens onverwerkte ervaringen uit  het verleden die zich meestal niet met het denken laten oplossen. Analyse en inzicht kunnen je in therapie een heel eind op weg helpen, maar regelmatig blijkt dat dit niet genoeg is. Soms zeggen clienten: ‘ik weet precies waar het aan ligt en kan er heel goed over praten, maar het helpt niets.’ Er is dan iets anders nodig om het ook op het niveau van het lichaam en zenuwstelsel op te lossen. Dat andere, dat bied ik in mijn praktijk. Je bent van harte welkom!