Welkom

IN BALANS biedt therapie en begeleiding vanuit de lichaamsgerichte benaderingswijzen Rebalancing® en Somatic Experiencing®. Het leven kent ups en down. Zeker is dat iedereen in zijn leven te maken krijgt met moeilijke momenten, in ons persoonlijke leven of op het werk. Soms kan dit je vastzetten of in conflict brengen met jezelf of je omgeving, of leidt het tot allerlei klachten of werkgerelateerde problemen.

Als het niet lukt op eigen kracht weer in beweging te komen of de balans te herstellen, is ondersteuning wenselijk. Je doet het dan ook zelf, maar niet alleen.

Met je lichaam als ingang en door middel van ontspanning kom je in contact met diepere gevoelslagen in jezelf. Onder problemen en klachten in het heden, liggen nogal eens onverwerkte ervaringen uit  het verleden die zich meestal niet met het denken laten oplossen. Door deze onverwerkte ervaringen alsnog toe te staan, ontstaat ruimte voor verwerking. Het  evenwicht tussen denken en voelen kan herstellen en je gaat meer in het hier en nu leven. Je innerlijke ruimte en vrijheid nemen daardoor toe.