Wie staat er op nummer 1?

In jouw leven bij jij het belangrijkst. Als het goed gaat met jou heeft iedereen daar baat bij. Maar sta je ook op nummer 1? Heb je ruimte om te niksen, te mijmeren en gebeurtenissen te laten bezinken?

In alle drukte raken we de intimiteit met onszelf vaak kwijt. Je verliest het wezenlijke. Juist het belangrijkste, meest vervullende gevoel. Het beginpunt van je leven. Je verliest dan ook het diepere contact met de ander, je partner, je kind, je omgeving.

Jaartraining Hart en Ziel

In de training neem je de tijd om de relatie met jezelf te verdiepen, je te openen voor diepere beweegredenen en te luisteren naar je gevoelens en verlangens van je innerlijk. Het is verrassend als je de innerlijke taal en beweging gaat volgen vanuit nieuwsgierigheid en vriendelijkheid. Verrassender dan je denkt.

Het is nooit te vroeg of te laat om te zorgen voor het welzijn van de ziel. Epicurus (filosoof)

Voor wie

De Jaartraining is geschikt voor iedereen die de tijd wil nemen voor zichzelf – voor zowel doorgewinterde therapeuten als relatieve beginnelingen.

Los weekend

Je bent van harte welkom om eerst een los rebalancingweekend te volgen. Die wordt van 10 t/m 12 februari gegeven in Centrum Oostraven in Epe.