Verlang je ook naar meer compassie en een dieper begrip van jezelf ?

Een Rebalancing workshop is een intensieve manier om meer te kunnen begrijpen van jezelf en geeft je de gelegenheid om diepe processen mogelijk te maken. Hierbij worden niet alleen pijnlijke of verdrietige gevoelens aangeraakt, maar kunnen ook vreugde en geluk voller beleefd worden. Deze workshop bestaat uit een combinatie van zelfonderzoek, lichaamswerk en mindfulness.

Met zelfonderzoek leer je jouw lichaam en gevoelens gedetailleerder te voelen en te verwoorden. Door middel van actieve meditaties en beweging wordt je lichaam losgeschud en oefen je het om aandachtig aanwezig te zijn. Door aanraking voel je waar je lichaam los en prettig aanvoelt en waar je spanning vast houdt en leer je onderzoeken wat deze spanning je te vertellen heeft. Rebalancing werkt met verschillende methoden van aanraking. Soms zijn dat zachte en subtiele technieken, soms diepe en stevige aanrakingen.

Van vrijdagmiddag 13 maart tot zondag 15 maart is er weer een meerdaagse rebalancingworkshop Luisteren naar je Lichaam op de prachtige locatie Oostraven in Epe. De workshop start op vrijdag 17 uur en eindigt zondagmiddag 16 uur. De kosten bedragen € 395,- inclusief overnachtingen en de maaltijden. Ben je toe aan wat meer compassie voor jezelf en een dieper begrip? Neem dan contact op met de workshopleiders Erica Heijnen of Annelies Holtkuile.

Meer informatie en aanmelden bij Annelies of Erica. Download de folder over workshops en jaartraining.