Werk in Balans

Heeft u te kampen met werkstress, u bent beslist niet de enige. Eén op de zeven mensen in Nederland heeft last van werkstress. Dat blijkt uit cijfers van Onderzoeksinstituut TNO en het Centraal Bureau voor de Statistiek gepubliceerd in november 2015. Met ruim één miljoen werknemers die aangeven met werkstress te maken te hebben, blijft het beroepsziekte nummer één in Nederland.

Werkstress kent veel uitingsvormen: u voelt zich constant moe, bent niet meer gemotiveerd, of hebt geen plezier meer in uw werk, u bent snel geirriteerd of overprikkeld, slaapt slecht, voelt zich somber, of bent vatbaar voor allerlei infecties. De verhouding tussen draagkracht en draaglast is dan verstoord waardoor uw effectiviteit in uw werk verloren gaat.

Preventie en herstel via een lichaamsgerichte benadering

Wilt u als werknemer uitval door stressgerelateerde klachten voorkomen of – als u bent uitgevallen – een snellere terugkeer op de werkplek bereiken? Werk in Balans werkt vanuit de lichaamsgerichte benadering van Rebalancing. Deze benadering leert je beter voelen, meer bewust te worden van je gedachten en gevoelens (waaronder je grenzen) en dit om te zetten in gedrag. Werk in Balans maakt hierbij gebruik van lichaamsgerichte oefeningen, ademhalingstechniek, zelfonderzoek en gespreksvoering. Het is een krachtige en respectvolle manier om een gezonde balans te (her)vinden en evenwichtiger, bewuster en meer ontspannen in uw werk en leven te staan.

Aanmelden

Werknemers kunnen zich laten verwijzen of zich zelf aanmelden. Na een intakegesprek wordt een voorstel gedaan voor een passende traject (individuele rebalancingsessies eventueel in combinatie met groepsgerichte training), het aantal benodigde sessies en de duur van het traject. Ik maak graag een offerte voor u of uw werkgever.

Tarief 

Een consult van anderhalf uur kost € 100,- exclusief BTW.