Welkom

Welkom bij IN BALANS, Praktijk voor Rebalancing en Lichaamsgerichte therapie van Annelies Holtkuile. Je vindt hier informatie over hoe  IN BALANS werkt, wat dit voor jou kan betekenen, een overzicht van activiteiten en informatie over individuele sessies.

Het leven kent ups en down. Zeker is dat iedereen in zijn leven te maken krijgt met moeilijke momenten, in ons persoonlijke leven of op het werk. Dat hoort bij het leven. Meestal doorstaan we deze momenten goed en pakken de draad van het leven weer op. Soms kan het ons vastzetten of in conflict brengen met onszelf of onze omgeving. De gevolgen kunnen tot gezondheidsklachten of werkgerelatieerde problemen leiden. 

Meestal weten we zelf weer in beweging te komen en het evenwicht te herstellen. Soms lukt dat niet op eigen kracht en is ondersteuning wenselijk. 

IN BALANS biedt ondersteuning en begeleiding vanuit de lichaamsgerichte benaderingswijze Rebalancing® en Somatic Experiencing®. Onder problemen en klachten in het heden, liggen vaak onverwerkte ervaringen uit  het verleden. Met je lichaam als ingang en door middel van ontspanning kom je in contact met deze diepere lagen in jezelf. Er ontstaat ruimte om onverwerkte ervaringen te verwerken.

Daardoor herstelt het evenwicht tussen denken en voelen en ga je meer in het hier en nu leven. Je innerlijke ruimte en vrijheid nemen daardoor toe.