Rebalancing: losse weekend workshops

Een Rebalancing workshop is een intensieve manier om meer te kunnen begrijpen van jezelf en geeft je de gelegenheid om diepe processen mogelijk te maken. Hierbij worden niet alleen pijnlijke of verdrietige gevoelens aangeraakt, maar kunnen ook vreugde en geluk voller beleefd worden. Deze workshop bestaat uit een combinatie van zelfonderzoek, lichaamswerk en mindfulness.

Data in 2018

13 t/m 15 april
14 t/m 16 september

Met zelfonderzoek leer je jouw lichaam en gevoelens gedetailleerder te voelen en te verwoorden. Door middel van actieve meditaties en beweging wordt je lichaam losgeschud en oefen je het om aandachtig aanwezig te zijn. Door aanraking voel je waar je lichaam los en prettig aanvoelt en waar je spanning vast houdt en leer je onderzoeken wat deze spanning je te vertellen heeft. Rebalancing werkt met verschillende methoden van aanraking. Soms zijn dat zachte en subtiele technieken, soms diepe en stevige aanrakingen.

De weekenden zijn van vrijdag 19.30 uur tot zondag 16 uur en worden gegeven in centrum Meeuwenveen in Havelte (Drenthe). De kosten zijn € 395,- inclusief volpension, cursusmateriaal en btw.
De accommodatie in Meeuwenveen bestaat uit twee- en driepersoons kamers. In een aantal driepersoons kamers is een scheidingswand aangebracht voor de privacy. Voor een 1 persoonskamer wordt een toeslag van € 20,- per nacht gerekend, dus € 40,- per weekend. Deze kamers zijn beperkt beschikbaar.

Meer informatie en aanmelden bij Annelies of Erica. Download de folder en het overzicht met data en prijzen