Annelies Holtkuile

Als ZZP-professional (BIG-geregistreerd) ben ik werkzaam in de complementaire en reguliere gezondheidszorg. Mijn inspiratie en motivatie is om het beste van deze beide werkvelden met elkaar te verenigen en hierin samen te werken met andere professionals op het gebied van bewustzijn en gezondheid. 

2014-06-26 14.15.12#2

Annelies

Na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg en welzijnssector (als verpleegkundige, leidinggevende en beleidsmedewerker), ben ik na de driejarige opleiding Rebalancing in 2005 gestart als zelfstandig rebalancer en lichaamsgerichte coach. Rebalancing sluit niets uit, maar gaat er juist vanuit dat iedere ervaring het waard is om volledig erkend en gevoeld te worden. Een prachtige weg om te leren leven in het hier en nu en vanuit innerlijke vrijheid.

In 2013 heb ik de driejarige opleiding lichaamsgerichte traumaverwerking (somatic experiencing van Peter Levine) afgerond. Een benadering om via natuurlijke intelligentie van je lichaam schokkende gebeurtenissen en verstoringen in je ontwikkeling te verwerken.

In mijn praktijk combineer ik verschillende werkvormen zoals Rebalancing, Somatic Experiencing, Focussen, mindfulness en emotioneel lichaamswerk (ELW). Het lichaam is daarbij steeds de ingang en de basis van waaruit ik werk. Ik werk samen met Erica Heijnen, rebalancer in Zwolle en Jan Fens, psycholoog voor professionals in Marle. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen VNT, PRN en de V&vn.